P4 CURS 18-19

TREBALL PER RACONS: 

Durant tot el curs hem treballat per racons, aquí teniu alguns exemples:


https://photos.app.goo.gl/bG63wCFpE6CRzQ3G8
VEURE FOTOS

MEDI NATURAL:
Durant tot el curs hem compartit descobertes amb la resta de companys, una forma molt positiva d'enriquir-nos tots. 

https://photos.app.goo.gl/xmHBQafWpWs1KfCS9
VEURE FOTOS
P4A: PROJECTE CONILL
Els nens i nenes de P4A hem treballat el projecte dels conills. Hem après moltes coses sobre aquests animals, com són, que mengen, on viuen, les parts del seu cos,etc. Clicant a la foto podreu veure el recull de les activitats que hem fet. 
 
P4B: PROJECTE ESQUELET HUMÀ

Durant uns dies els nens i nenes de P4B vam estar pensant quin seria el pròxim projecte que faríem a la classe. Vam fer votacions i finalment va guanyar el projecte de l'esquelet. 
Des de casa hem portat moltes fotos, jocs, llibres, contes ... que ens han ajudat a conèixer millor el nostre cos. 
Hem tingut a la classe durant molts de dies un esquelet humà de mida real. Hem fet algunes activitats per conèixer com els ossos formaven el nostre esquelet, per aprendre alguns noms dels ossos, etc. I també hem mirat alguns vídeos que ens han ajudat a entendre-ho millor. 
Ens ho hem passat molt bé. 


VEURE FOTOS


KANDINSKY
Els nens i nenes de P4 aquest curs hem treballat el pintor Vassili Kandinsky. Hem mirat algunes de les seves obres i hem conegut una mica la seva trajectòria professional. Durant uns dies em fet de pintors i hem intentat crear algunes de les seves pintures més importants. Ens han agradat molt les seves obres artístiques. 


VEURE FOTOS

FEM BOMBOLLES
Els alumnes de 5é i 6é de l'optativa de museu, ens han vingut a fer un taller de bombolles. Ens hem separat per grups i hem provat de fer bombolles amb diferents materials. 
Ens ho hem passat molt bé!


VEURE FOTOS

PROJECTE EL CIRC
Els nens i nenes de P4 hem estat molts de dies treballant el projecte del Circ. Hem mirat contes, vídeos, hem fet d'artistes de circ, hem fet el nostre petit circ de cartolina, i per acabar el nostre projecte hem anat a veure un circ de veritat, el Circ Cric!. 
Ens ho hem passat molt bé!

VEURE FOTOS
  

EL PLÀTAN A LA PRIMAVERA
Visitem els plàtans de la font del canyo. Recordem com estaven a la tardor i n'observem els canvis que s'han produït a la primavera. 
I també aprofitem per jugar una estona en el parc!

 
VEURE FOTOS


PROJECTE ESPAI

Durant dues setmanes hem estat treballant l'espai. Hem conegut els planetes, les estrelles, la lluna, el sol i els astronautes! 

A través dels llibres, contes i vídeos hem anat descobrint tot l'univers. També hem fet un munt d'activitats: hem fet un volcà com els que hi ha en el planeta Venus, la lluna i saturn amb plastilina, hem creat les nostres pròpies constel·lacions, hem construït el nostre propi coet, i moltes altres activitats que podreu veure en les fotos. 

Volem agrair a totes les famílies per portar-nos materials relacionats amb l'espai! Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


https://photos.app.goo.gl/8mvamtEfzxzghBSk7
VEURE FOTOS

La gossa Laika, la primera astronauta, també ens ha acompanyat durant aquests dies, la cançó de Mecano ens ha encantat. Aquí us deixem el vídeo amb la cançó i les fotos de la Laika. 


Hem mirat diversos  vídeos sobre l'espai, us pengem aquest dels planetes perquè ens ha agradat molt i ens ha ajudat a aprendre els seus noms:EXCURSIÓ A GIRONA

Ens ho vam passar molt bé a l'excursió de Girona.

De bon matí vam fer una activitat dels sentits en els jardins de la devesa, acompanyats d'un personatge que es deia VOGOT. 

Quan vam acabar, vam anar fins a la catedral! Pel camí, vam veure el cul de la lleona, i li vam enviar molts de petons perquè ens portés molta sort. 
Estàvem una mica cansats però teníem moltes ganes de veure a la bruixa de la catedral!(Podeu veure en aquest l'enllaç la llegenda d'aquesta bruixa que es va convertir en pedra). Vam pujar totes les escales de la catedral i vam anar a buscar a la bruixa. 
Seguidament vam anar als jardins dels alemanys a dinar i a jugar una estona abans de marxar cap a l'escola. 

https://photos.app.goo.gl/ECcUEw2Xsn2V3Kwc7
VEURE FOTOS


BIBLIOTECA MUNICIPAL D'ANGLÈS
Hem visitat la biblioteca d'Anglès, ens han maquillat de gats i hem buscat el ratolí amagat. També ens han explicat un conte d'una balena i un cargol que ens ha agradat molt! Abans de marxar, hem pogut mirar uns quants contes. 


https://photos.app.goo.gl/TQUQRaz78GQ2bgWJ6
VEURE FOTOS


PROJECTE ELS SENTITS: EL GUST
Hem descobert els diferents gustos ( àcid, dolç, amarg i salat) tot provant aliments ben diversos. Per acabar hem fet bombons de xocolata, i ens han quedat boníssims. 

https://photos.app.goo.gl/Q527hAGVppipY1Qy6
VEURE FOTOS


PROJECTE ELS SENTITS: L'OLFACTE
Olorem plantes aromàtiques, aliments, espècies, colònies, etc. Descobrim que n'hi ha que són agradables i d'altres desagradables. 

PROJECTE ELS SENTITS: L'OÏDA
Descobrim les qualitats dels sons tot tocant instruments, escoltant els sons naturals, endevinant sons amb els ulls tancats, etc. 


PROJECTE ELS SENTITS: EL TACTE

Per treballar el tacte, ens ho hem passat molt bé! Ens hem fet massatges, hem experimentat amb diferents materials amb les mans i els peus, hem passejat pel pati tocant les diferents textures, hem pintat amb gel i hem jugat amb la capsa del tacte!


 
https://photos.app.goo.gl/sm145FGCtAwvT6pL9
VEURE FOTOSPROJECTE ELS SENTITS : LA VISTA

Durant tota una setmana hem estat fent activitats relacionades amb la vista. Hem mirat a través dels papers de color de celofan, hem observat amb lupes, ens hem tapat els ulls amb un antifaç i hem caminat, i hem fet barreges de colors amb pintura. 


VEURE FOTOS

PROJECTE ELS SENTITS


Comencem el projecte dels sentits, durant les pròximes setmanes els anirem aprenent tot jugant, experimentant, explorant, provant, descobrint, sentint, i observant. El pallasso Sàlix ens anirà acompanyant durant aquests dies. 

A més a més, estem aprenent una cançó sobre els sentits, la podeu escoltar en aquest vídeo. 


 
TAULA DE LLUM

Observem, descobrim i explorem els diferents materials amb la taula de la llum.
Ens ho passem molt bé creant formes, construint torres, barrejant colors, i compartint l'experiència amb els companys. 


https://photos.app.goo.gl/RJEsgiaw51bEbWNk9
Veure fotos

CONFEGIM PARAULES

Confegim paraules fent servir les pissarres imantades i les lletres! Fem el nostre nom, copiem paraules i fins i tot ens atrevim a escriure paraules sense mirar cap model! https://photos.app.goo.gl/bMjDfHFgrjN3LsRVA
Veure fotos

FAGEDA I PARC NOU

Ens ho hem passat d'allò més bé a la Fageda d'en Jordà, hem anat amb els carros tirats per cavalls, després ens han explicat una  història molt divertida d'un follet dormilega i fins i tot hem caminat una estoneta!
Un cop ens ha vingut la gana, hem anat al Parc Nou a dinar i a jugar una bona estona al parc! Una excursió molt divertida!


Veure fotos FEM MACEDÒNIA

Els nens i nens de P4 hem fet una macedònia boníssima. Cada infant ha participat: pelant les fruites, tallant-les i també fent suc. 
Ens ha agradat molt!

Veure fotosDITA DE L'OCTUBRE
Cada mes aprenem una dita nova, en el vídeo podreu veure la dita de l'octubreFONT DEL CANYO


Anem de passeig a veure la font del Canyo, recollim les fulles seques dels plàtans i ens ho passem d'allò més bé jugant en el parc.

VEURE FOTOS